Nyhet

Annonserer nytt album – og én konsert i Norge

GAFFA.no - alt om musikk!

Det amerikanske folk-bandet gjester Oslo Spektrum i 2022. 

The Lumineers drar på Europaturné i februar, hvor Norge står på listen over land som gjestes. Bandet skal spille i Oslos storstue den 8. februar 2022. 

De melder også om at de har ny musikk i bagen. Bandet har nemlig nettopp annonsert deres fjerde album, Brightside. Det slippes idet turnéen starter den 14. januar.


Wesley Schultz og Jeremiah Fraite har arbeidet på det nye albumet de siste to årene. Idéen til albumet oppsto i forbindelse med koronapandemien. Det opplyser bandet i en pressemelding. 

The Lumineers var nemlig på en omfattende turné i kjølvannet av deres 2019-album III. Fem måneder inn i turnéen ble den stoppet – da gikk de istedenfor å produsere ny musikk. 

Ifølge pressemeldingen fikk The Lumineers inspirasjon til å prøve nye veier. Deres tidligere utgivelser er full av følelsesladd historiefortelling, byr Brightside i høyere grad på musikalske fortolkninger av følelser. Det gjenstår å se hva det betyr. 


De tar med seg albumet på turné sammen med hitlåter som "Ophelia", "Ho Hey", "Sleep On The Floor", samt første singel fra det nye albumet med samme navn, Brightside

Varm opp til konserten med akkurat den låten her:


ANNONCE