Nyhet

På dass med Metallica

GAFFA.no - alt om musikk!

Nå har en kunstner bygget et toalett der Metallica-trommis Lars Ulrich i sine så og si eksakte mål pryder toalettsetet.

Kunstneren Prince Midnight har gitt figuren trommestikker i hendene og en t-skjorte med «Lars Ulrich» skrevet i den ikoniske Metallica-fonten.

– Lars-toalettet. Installert og fullt funksjonell. Jeg flytter den for allment bruk til heavy metal-mekkaet, The Brass Mug, den 3. desember som en del av kunstutstillingen Hell Mouth Plumbing Supply som får sin plass på toalettet under Prince Midnight showet. Kom deg dit! Lenge leve Lars!, skriver den amerikanske kunstneren i et innlegg på instagram.


Prince Midnight er kjent for sine utforutsigbare prosjekter og dette er ikke første gang han har vært i søkelyset. Tidligere i år designet han en fullt fungerende gitar fra sin avdøde onkels skjelett. Denne gitaren vil han også ta med seg til kunsutstillingen, for å opptre med den.

Kunstneren har røtter i Hellas og unngikk å kremere sin onkel Philip fordi kremering ikke gjøres i den gresk-ortodokse kirke. Philip døde nemlig i en bilulykke for 20 år siden og hadde før sin død bedt om at skjelettet hans ble donert til et lokalt universitet for utdanningsformål.

Da universitetet ikke lenger trengte skjelettet, valgte Prince Midnight å fylle ut et omfattende papirarbeid for å få fraktet bein fra Philip hjem til ham i USA. Prince Midnight la til en gitarhals, pickuper, volumknapp, gitarstrenger og alt som hører til på overkroppen til onkelen, og skapte en fullt funksjonell el-gitar.


Både gitaren og Lars Ulrich-toalettet vil bli utstilt på Prince Midnight Art Exhibition 3. desember på Brass Mug i Tampa, Florida.

Lars Ulrich har foreløpig ikke kommentert kunstverket, men Metallicas Robert Trujillo har sett toalettet. «Hvor kan jeg kjøpe en», sa Trujillo på radio med MMA Junkie.

Hør programmet under:


LES OGSÅ: Fay Wildhagen leverer storslått og hjertvarmt på Sentrum Scene.

ANNONCE