Nyhet

Drake trekker sine Grammy-nominasjoner tilbake

GAFFA.no - alt om musikk!

Rapperen opplyser ikke om hvorfor han trekker tilbake nominasjonene til Grammy Awards, men har tidligere kritisert showet. 

Mandag trakk den kanadiske verdensstjernen Drake seg fra neste års Grammy Awards og ba om å få trukket tilbake sine nominasjoner til den verdensberømte musikkprisen.

Det opplyser kilder nær rapperen.


35 år gamle Drake ble nominert til to priser forrige måned. Albumet hans "Certified Lover Boy" ble nominert for beste rapalbum, mens sangen "Way 2 Sexy" ble nominert for beste rapinnspilling.

LES OGSÅ: Syv artister med merkelige hobbyer

Ifølge kildene er det rapperen selv og hans rådgivere som har tatt beslutningen om å trekke seg fra showet. Kildene sier imidlertid ikke noe om årsaken.


Musikkorganisasjonen Recording Academy, som står bak Grammy-prisen, har ifølge Reuters begynt å fjerne Drakes nominasjoner fra den offisielle nettsiden.

Drake har hatt et anstrengt forhold til Grammy Awards i årevis. I fjor kritiserte kanadieren arrangørene bak musikkprisen for ikke å nominere sin landsmann The Weeknd til en eneste pris.

I 2019 nektet Drake også å opptre på prisutdelingen, og kritiserte istedet prisen fra scenen under selve showet.


LES OGSÅ: J-Zino tek Bare Kontant

– Jeg vil fortelle dere alle at vi deltar i en holdningsbasert idrett og ikke en faktabasert idrett.

"Dette er en bransje der de som bestemmer noen ganger er folk som kanskje ikke forstår hva en unge fra Canada eller en smart spansk jente fra New York prøver å si", sa Drake da han mottok prisen for beste rapsang.


Det er medlemmer av Recording Academy som bestemmer hvilke artister som skal nomineres til en Grammy.

ANNONCE