Nyhet

Ozzy Osbourne med siste avskjedsturné i Europa - tar med seg legendarisk oppvarmingsband

GAFFA.no - alt om musikk.

...men Norge står ikke på turnélisten.

I sommer gjestet Ozzy Osbourne (bildet) festivalen Tons Of Rock i Halden til det som ble presentert som rockeikonets siste avskjed med sine norske fans. To år tidligere tok også Osbournes band Black Sabbath farvel til Norge på samme festival.

Nå har Ozzy Osbourne likevel annonsert et nytt Europa-besøk i 2019. En rekke datoer er klare, men norske fans må nok nøye seg med en tur over grensen. Ozzy Osbourne opptrer nemlig i Tele2 Arena i Stockholm 22. februar - med legendariske Judas Priest som oppvarmingsband.


LES OGSÅ: U2 måtte avlyse turnéåpningen.

— På den kommende turnéen produsert av Live Nation kommer vi til å få se Ozzy Osbourne feire fem tiår som artist (både solo og som vokalist i Black Sabbath) - og fredag 22. februar blir Ozzys farvel til det svenske publikummet, heter det i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Rock & Roll Hall Of Fame, flere Grammy-priser og den ukronede prinsen av mørket. Ozzy Osbourne er unektelig et av rockens største navn noensinne. Konserten i Sverige blir en del av «No More Tours 2» - en referanse til hans «No More Tours» fra 1992.


Med seg har han Zakk Wylde, Biasko, Tommy Clufetos og Adam Wakeman.


LES OGSÅ: Stjernelag hedret Johnny Ramone.

Billettsalget til konserten starter 7. september klokken 10:00 - via LiveNation.se.

ANNONCE