Nyhet

Nicki Minaj i strupen på Cardi B

GAFFA.no - alt om musikk.

Striden mellom hiphop-stjernene ser ikke ut til å ville dø ut med det første.

Sist uke endte Fashion Week i New York nesten opp i slåsskamp for Nicki Minaj og Cardi B. Sikkerhetsvakter klarte så vidt å dra de to bort fra hverandre da Cardi gikk til angrep på Nicki med en sko.

Cardi B endte opp med en blåveis etter at hun fikk albuen til en sikkerhetsvakt i ansiktet.


LES OGSÅ: Post Malone forsøkt ranet.

Nå har Nicki Minaj snakket ut om den dramatiske hendelsen på sitt eget radioprogram «Queen Radio». Gjennom programmet refererer hun til hendelsen gjentatte ganger. Nicki ser ut til å forsøke å heve seg over oppførselen som ble vist på den røde løperen. Gjerne etterfulgt av noen underliggende stikk mot Cardi.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Hele opptrinnet var ifølge Nicki Minaj forskrekkende og ydmykende. Spesielt da det hele skjedde foran det hun refererer til som anstendige mennesker med livet sitt på stell. Hun kommer så med noen kommentarer rettet direkte mot Cardi:


— Du kom inn i min jævla kultur. Jeg måtte aldri ligge med en DJ for å få sangen min spilt. Du kaller sorte kvinner for kakerlakker. Ekte kjerringer angriper aldri en kvinne. Du er sint og du er trist. Dette er ikke morsomt. Skaff denne dama noe hjelp. Denne dama er på det høyeste punktet i sin karriere og hun kaster sko?


LES OGSÅ: Dette er Highasakites nye liveband.

Ifølge en post på Instagram i ettertid skal Cardi B ha gått til angrep grunnet kommentarer Nicki kom med om hennes nyfødte datter. Disse kommentarene er ikke bekreftet og Nicki Minaj benekter å ha tatt opp barnet på noe som helst vis.

ANNONCE