Nyhet

Metallica til Norge – tar med et norsk band på turné

GAFFA.no - alt om musikk.

Det legendariske bandet annonserer nye Europa-datoer, som blant annet inkluderer et besøk i Trondheim for aller første gang. I tillegg vil et norsk band være med dem på turneen som special guests.

Metallica kommer til Europa med sin «WorldWired Tour» i 2019. Da besøker de Trondheim for første gang. I tillegg vil det norske bandet Bokassa, sammen med Ghost, være med som special guests på hele turneen.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Metallicas konsert i Telenor Arena.

Bandet drar denne gangen på en utendørsturné fra mai til august. Lørdag 13. juli står Norge og Granåsen for tur.

Gleder seg til at Bokassa skal vise frem hjembyen 

«WorldWired Tour» starter i Lisboa, før de spiller 25 konserter fordelt på 20 land, inkludert flere byer de ikke besøkte på forrige turné og som det er lenge siden de har vært i. Og altså en by de aldri har besøkt før.

Artikkelen fortsetter under videoen.

«Vi gleder oss til å spille i Trondheim for første gang 13. juli. Vennene våre i Ghost vil være med som special guest, og vi gleder oss også veldig til at Bokassa skal vise oss hjembyen deres. Håper å se dere alle sammen der», sier Lars Ulrich ifølge pressemeldingen.

Den legendariske trommeslageren har tidligere omtalt Bokassa som sitt «nye favorittband».

LES OGSÅ: Slik setter Metallica sammen setlistene sine.

Dette blir Metallicas første konserter i Europa etter turneen som varte fra september 2017 til mai 2018, hvor de besøkte Telenor Arena og satte publikumsrekorder på 29 spillesteder.

Billetter til konserten i Trondheim er i salg fra fredag 28. september kl. 10.00.

ANNONCE