Nyhet

Hardrockbandet Machine Head oppløses

GAFFA.no - alt om musikk.

Bandets frontmann Robert Flynn har via Facebook annonsert Machine Heads endelikt.

Det skjedde natt til lørdag på bandets offisielle Facebook-side.

— Jeg går rett på sak. Onsdag kveld sluttet Phil Demmel i Machine Head. I går (torsdag, red.anm) sluttet Dave McClain i Machine Head. Og Jared (MacEachern, red.anm) sluttet litt, men var ikke sikker på om han ville slutte helt.


LES OGSÅ: Norsk hiphops gudfar.

Flynns video varer i omkring ti minutter, og i tillegg til å fortelle at den neste turnéen til bandet fortsetter som planlagt, er han meget åpenhjertig omkring hvorfor bandet nå går i oppløsning.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Han forteller at turnéen vil fortsette som en «feiring av Machine Head og den nåværende versjonen av bandet», men at medlemmene har vokst fra hverandre som mennesker og musikere. «Jeg har kjørt dette bandet for hardt. Og jeg har kvalt disse guttene. Jeg er ikke lett å omgås med, jeg er for rappkjeftet, og du vet at de skarpe kantene har gitt oss den suksessen vi har, men de har også såret menneskene rundt meg».


«Jeg har mye drive, men også mye sinne, og det drivet har fremmedgjort folk og bandet. Jeg ber dere respektere Phil og Dave sin beslutning, som jeg respekteter den».


LES OGSÅ: Eagles til Sverige og Danmark.

Hele videoen til vokalist Robert Flynn ser du lenger oppe i artikkelen.

ANNONCE