Nyhet

Oppløses ikke likevel

GAFFA.no - alt om musikk.

I helgen kunne flere medier, inkludert GAFFA, melde om at Machine Head nærmet seg oppløsning. Nå meddeler bandet at det fortsetter, med en annen besetning.

Machine Head har nettopp offentliggjort en uttalelse som utbroderer helgens nyhet om bandets oppløsning. Fredag la frontmann Rob Flynn ut en video hvor han meddelte at bandmedlemmene Phil Demmel og Dave McClain ville forlate gruppen, da de angivelig hadde «vokst fra hverandre som mennesker og musikere».

I videoen annonserte Flynn at bandet ville fortsette sin pågående turné i USA som en avskjedsturné, noe som fikk mange til å tolke det hele dithen at bandet ville gå i oppløsning.


LES OGSÅ: Rockelegende død.

Nå kan fansen puste lettet ut. Gruppen har kommet med en ny uttalelse hvor det heter at Machine Head fortsetter, uten Demmel og McClain.

På bandets Facebook-side skrives det blant annet: «For å klargjøre: Dette er en avskjedsturné for Machine Heads nåværende besetning - ikke en avskjedsturné for Machine Head, slik mediene har rapportert». Se hele meldingen fra bandet nedenfor.


Artikkelen fortsetter under bildet.

Machine Head debuterte i 1994 med albumet Burn My Eyes, og Dave McClain har vært fast inventar bak trommene siden 1996, mens Phil Demmel har vært gitarist siden 2002. 


Kvartetten besøkte i mai Store Vega i København, hvor GAFFAs anmelder kvitterte med fem stjerner og skrev: «Det ble alt i alt en stor aften med stilsikker benknusende brutalitet, fordi bandet er så sikre på seg selv, sine virkemidler og kunnen som et meget effektivt maskinhode».

LES OGSÅ: Panikk oppsto under New York-festival.

Det er foreløpig ikke klart hvem som erstatter McClain og Demmel i Machine Head.


ANNONCE