Nyhet

Dolly Parton sørger over Burt Reynolds

GAFFA.no - alt om musikk.

Dolly Parton laget sin egen sørgehyllest til Burt Reynolds, som hun spilte mot i filmen «The Best Little Whorehouse in Texas» i 1982.

— Å, så trist jeg er i dag, sammen med Burts millioner av fans rundt i hele verden, mens vi sørger over en av våre yndlingsskuespillere. Jeg vet vi vil alltid huske hans morsomme latter, det rampete glimtet i øynene hans, og hans snodige sans for humor. Du vil alltid være min favorittsheriff, hvil i fred, min lille venn, heter det i en Twitter-melding fra countrystjernen, som undertegner med:

— I will always love you, Dolly.


LES OGSÅ: Razika med ny start, ny singel og nytt plateselskap.

Det er et hint til at filmen – om et horehus i Texas, der madamen (Parton) har et kjærlighetsforhold til sheriffen (Reynolds) – bød på sangen I Will Always Love You for første gang på kinolerretet.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Dolly Parton skrev låten i 1973, som et farvel med TV-showet hun medvirket i sammen med Porter Wagoner. Den gikk rett til topps på listene året etter, og toppet på ny i kjølvannet av «The Best Little Whorehouse»-premieren – før Whitney Houstons versjon rullet inn i «The Bodyguard» i 1992 og toppet både da og etter hennes død i 2012.


LES OGSÅ: Vinneren av den prestisjetunge DJ-konkurransen er kåret.


I filmen gjorde Parton og Burt Reynolds også en duett på låten Sneakin’ Around. Det var hun som skrudde opp romansen mellom de to, har hun fortalt i et intervju ifølge Rolling Stone:

— Ville du ikke følt at du kastet bort fem dollar for å se «Whorehouse» og du ikke fikk se meg og Burt kysse?

(©NTB)


ANNONCE