Nyhet

Står frem med politisk standpunkt

GAFFA.no - alt om musikk.

Taylor Swift tar det politiske bladet fra munnen – og røper hva hun kommer til å stemme ved det amerikanske mellomvalget neste måned.

— Tidligere har jeg vært motvillig til offentlig å uttrykke mitt politiske standpunkt, men på grunn av flere ting som har skjedd i livet mitt og i verden de siste to årene, føler jeg veldig annerledes nå, skriver Swift i en lang post på Instagram.

Den 28 år gamle artisten skal stemme i republikansk-dominerte Tennessee, dit hun flyttet da hun var jentunge for å fremme countrykarrieren.


LES OGSÅ: Sassy 009 avlyser alle konserter ut året.

— Jeg har alltid stemt og vil fortsette å stemme på den kandidaten som vil beskytte og slåss for menneskerettighetene som jeg mener vi alle fortjener i dette landet, skriver Swift, som ikke uventet støtter LHBT-kampen og er skremt av rasismen hun mener er utbredt. Men hun kommer i en viss politisk knipe, medgir hun i innlegget, der hun skriver:

— Så mye som jeg har stemt på kvinner i politiske stillinger i fortiden og gjerne vil fortsette å gjøre det, kan jeg ikke støtte Marsha Blackburn.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Og Blackburn er altså den republikanske kandidaten fra Tennessee, som nå kan bli innvalgt i Senatet. Swift skriver at hun «vemmes og er skremt» av måten Blackburn har stemt på som kongressrepresentant siden 2003.


LES OGSÅ: Intervju med David Guetta.

— Dette er ikke mine Tennessee-verdier, skriver Swift, som har fått nær 1,3 millioner «likes» på innlegget de første 11 timene etter at hun la det ut. Hun avrunder med et fremtidshåp:

— Så mange intelligente, omtenksomme, sansede mennesker har fylt 18 år de siste to årene og har nå retten og privilegiet til å gjøre sine stemmer gjeldende.


(©NTB)

ANNONCE