Nyhet

Skepta annonsert tilbake til Norge: — Vi gleder oss enormt

GAFFA.no - alt om musikk.

Skepta kommer tilbake til Oslo i desember.

Joseph Junior Adenuga, bedre kjent som Skepta, ga for alvor London-grimen et ansikt med låten Shutdown fra 2016. Samme år gjestet han Oslo to ganger, både på Rockefeller og Øyafestivalen, og i dag er han annonsert tilbake til førstnevnte sted.

17. desember er han klar for en ny konsert på Rockefeller.


LES OGSÅ: Hør Mick Jaggers samarbeid med den unge grime-stjernen.

— Skepta har gitt ut et hav av kule låter siden sist han var hos oss. Praise The Lord med A$AP Rocky er en maktdemonstrasjon av en låt. Vi gleder oss enormt til å ha turnéavslutningen for Storbritannias største grimeartist på Rockefeller, sier booker Joakim Throndsen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Vår anmelder skrev blant annet dette etter den forrige Rockefeller-konserten, som hun endte med å gi fem av seks stjerner:


p>

«Konserten ga oss det vi ville ha, og til tider enda mer. Måten publikum tok av på under hele settet vitner om en god liveopplevelse. Det var høy energi hele veien, fra ende til annen, og jeg kan ikke si annet enn at Skepta leverte som bare det. Hvis ikke konserten hadde startet så sent som den gjorde, og hvis den hadde vart litt lenger, hadde det vært en klar sekser på stjerneskalaen».


LES OGSÅ: Den legendariske lydteknikeren Geoff Emerick er død.

Skepta debuterte med albumet Greatest Hits i 2007, og hans fjerde og foreløpig siste studioalbum, Konnichiwa, vant Mercury-Pris i 2016. Hans innflytelse på moderne britisk populærkultur ga ham en plass på Debretts liste over de mest innflytelsesrike menneskene i Storbritannia i fjor.

ANNONCE