Nyhet

Hør Mick Jaggers samarbeid med den unge grime-stjernen

The Rolling Stones-vokalisten slapp nytt prosjekt i dag.

The Rolling Stones-vokalisten slapp nytt prosjekt i dag.

Mick Jagger (bildet) er på banen igjen. Den spreke 74-åringen har i dag sluppet de to låtene Gotta Get A Grip og England Lost på strømmetjenestene Spotify og Apple Music.

LES OGSÅ: Richards hinter om nytt Stones-album.


De to låtene beskrives i et presseskriv fra plateselskapet Universal Music som et audiovisuelt prosjekt, og handler i stor om den politiske situasjonen i England, usikkerheten i verden og The Rolling Stones-frontmannens frustrasjon over tiden vi lever i.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Samtidig har Jagger sluppet EP-utgivelsen Gotta Get A Grip/England Lost – Reimagined, der blant andre den norske produsenttrioen Seeb har remikset Gotta Get A Grip. Det samme har Tame Impala-frontmann Kevin Parker, brasilianske Alok og Matt Clifford.

LES OGSÅ: Hologrammet til den døde rockestjernen ut på turné.

Han har også slått seg sammen med den britiske grime-rapperen Skepta på en egen versjon av England Lost.


— Jeg begynte å skrive disse to låtene i april, og ville få de ut så fort som mulig. Å skulle lage et helt album tar lang tid, selv etter at man er ferdig med innspillingene. Det er alltid forfriskende å være kreativ på en ny måte og jeg føler dette er et «throwback» til en tid hvor du kunne være litt mer fri med innspillingsprosessen, sier Jagger i en kommentar.

Sjekk ut EP-utgivelsen under.


LES OGSÅ: Programmet til Sommerøya komplett.

ANNONCE