Nyhet

U2 med gave til fansen

GAFFA.no - alt om musikk.

Det irske rockebandet står klare med tre reutgivelser på vinyl i april.

Pitchfork melder at det er snakk om Wide Awake In America EP (1985), Pop (1997) og All That You Can't Leave Behind (2000). Sistnevnte ble produsert av Daniel Lanois og Brian Eno, og inneholdt blant annet storhitene Beautiful Day og Elevation.

LES OGSÅ: Nekter å fjerne drapsdømt artist fra programmet.


De tre vinylutgivelsene har planlagt lanseringsdato 13. april, melder musikknettstedet videre.

Artikkelen fortsetter under videoen.


U2 spiller i Skandinavia denne høsten. Dessverre får ikke Norge besøk denne gangen, men bandet kan oppleves i Københavns Royal Arena 29. og 30. september.

LES OGSÅ: Nationaltheatret med millionunderskudd.

Da den første av de to konsertene ble annonsert tidligere i år kunne arrangørene i Live Nation skryte av det som etter alle solemerker ser ut til å bli en unik konsertopplevelse for U2-fansen som er heldige og får sikret seg billetter:


— Som med alle U2-turnéer vil denne nye arenaproduksjonen utforske det nyeste innenfor avansert teknologi. Scenen er «in the round» og eXPERIENCE + iNNOCENCE-turnéen er en videreutvikling av den unike og innovative scenen fra 2015-turnéen, med flere områder for å opptre, et toppmoderne lydsystem samt en helt ny super high-res LED-skjerm i ny ganger så stor oppløsning som 2015-skjermen.

ANNONCE