Nyhet

Stjerneskuddet måtte trekke seg fra en rekke store konserter med Bruno Mars

GAFFA.no - alt om musikk.

Dua Lipa måtte hoppe av flere konserter som oppvarmer for Bruno Mars fordi visdomstennene ble akuttrukket. Nå ber hun fansen om unnskyldning og forståelse for tanntrøbbelet.

— Jeg har opptrådt med fryktelige smerter på grunn av visdomstennene mine, og har på råd fra min tannlege og oralkirurg måttet fjerne dem øyeblikkelig, skriver det britiske stjerneskuddet på Instagram.

Som seg hør og bør i sosiale medietider har hun lagt ut en video der hun ligger lidende og hoven i kjakene på sengen med ispose, etter tidligere å ha delt røntgenbildet av tanngarden på nett.

LES OGSÅ: Snapchat beklager kontroversiell annonse.

— Jeg har hygget meg på denne turneen og er så trist fordi livet kom i veien, men forhåpentligvis blir jeg raskt bra og kan komme tilbake så snart som mulig, heter det videre fra Dua Lipa.

Måtte spise gelé til frokost

Hun sørget også for å formidle til sine 8 millioner følgere på Instagram at hun måtte spise gelé til frokost – mens hun «drømte om mandagens show i Melbourne». Noe overflødig heter det i 22-åringens nyeste tweet:

— Jeg elsker å være en millennial.

LES OGSÅ: Desiigner utsetter sin Oslo-konsert.

Millenniumsgenerasjonen er blitt kalt for «meg meg meg»-generasjonen i magasinet Time nylig, der det blant heter at de er «besatt av berømmelse».

I juli er Dua Lipa tilbake i Norge og har meldt sin ankomst til Stavernfestivalen.

(©NTB)

ANNONCE