Nyhet

St. Vincents Oscar-antrekk «vil huskes sammen med Björks svanekjole»

GAFFA.no - alt om musikk.

Sangeren St. Vincent iførte seg et Oscar-antrekk fra Saint Laurent som Hollywood Reporter spår vil havne i Oscars motehistorie.

Hun entret Oscar-løperen i et helsvart, kort antrekk og vakte berettiget oppmerksomhet blant de mange overdådige, men konvensjonelle, kjolene.

«Enhver rød løper trenger minst én joker», het det i bransjebladet, som mente antrekket «var mote med stor M» og ville gå inn i Oscars motehistorie sammen med svanekjolen til Björk i 2001.

LES OGSÅ: Anmeldelse av The Script i Oslo Spektrum.

St. Vincent var sammen med Moses Sumney og Chris Thile invitert opp på scenen under Oscar-showet av Sufjan Stevens for å fremføre Stevens' Oscar-nominerte låt Mystery Of Love – en av tre han bidro med til den italienske filmen «Call Me By Your Name», også den Oscar-nominert.

Artikkelen fortsetter under bildet.

St. Vincent på den røde løperen. FOTO: Mario Anzuoni / NTB

Sufjan Stevens stilte i en rosa og svartstripet smokingjakke med broderte drager, som ifølge Hollywood Reporter var hans første.

— Hvordan har det seg at jeg er 42 år og aldri har brukt en smoking? sa Sufjan Stevens, som påpeker at han egentlig ikke liker musikk i filmer.

LES OGSÅ: Fire nye til Øyafestivalen.

— Den kan være manipulerende og forstyrrende, men Luca (regissøren av «Call Me By Your Name») kommer seg unna med det.

(©NTB)

ANNONCE