Nyhet

Gir ut pianobasert versjon av «MASSEDUCTION»

GAFFA.no - alt om musikk.

St. Vincent annonserer et nytt album, en pianobasert versjon av fjorårets MASSEDUCTION.

Det nye albumet har fått tittelen MASSEDUCATION - altså med en ekstra «a» fra fjorårets utgivelsestittel. Albumet er ute 12. oktober, og Annie Clark beskriver det som en «reimagining» av fjorårets utgivelse. Albumet ble angivelig spilt inn over to netter i august 2017, samtidig som siste hånd ble lagt på albumet MASSEDUCTION.

De neddempede og pianobaserte låtene er innspilt med Annie Clark på vokal og Thomas Barlett på piano. Sammen gir de låtene nytt liv.


LES OGSÅ: GAFFAs intervju med St. Vincent.

Multiinstrumentalisten Annie Clark, som står bak artistnavnet St. Vincent, beskriver seg albumet som «to nære venner, som spiller sanger sammen med den skjulte forståelsen som kun kan komme gjennom endeløse netter i New York City».

Artikkelen fortsetter under videoen.

Da albumet MASSEDUCTION landet i butikkhyllene høsten 2017 kvitterte GAFFAs anmelder med fem stjerner og følgende ord: «Sex, makt, død og et ødelagt forhold. Fragmenter av mer eller mindre sammenhengende inntrykk viser en både schizofren og enhetlig, personlig og upersonlig, livshistorie. Annie Clark har alltid sittet inne med en mangfoldig fortellerstemme».


LES OGSÅ: — Jeg føler ikke lenger at jeg behøves.


Alle låtene fra albumet har fått en ny innpakning. Du kan lytte til en forsmak på albumet i form av Slow Slow Disco lenger oppe i artikkelen.

ANNONCE