Nyhet

Se Thomas Stenström og Matilda Gressberg varme opp til kveldens Oslo-konsert

GAFFA.no - alt om musikk.

I kveld stiller de to artistene sammen på scenen i Kulturkirken Jakob.

Thomas Stenström fikk et navn i Skandinavia med låta Slå Mig Hårt I Ansiktet og albumet Fulkultur tilbake i 2014, noe som førte til heftig turnering i over ett år, samt P3 Guld- og Grammis-nominasjoner i hjemlandet.

I fjor slapp han oppfølgeren Rör Inte Min Kompis, som også avfødte hiten Mine Polare.


LES OGSÅ: Norsk musikkbok solgt til Serbia.

Da GAFFA snakket med Matilda Gressberg i forrige måned la ikke den norske artisten skjul på at hun gledet seg til å spille sammen med den svenske låtskriveren og sangeren i Oslo:

— Jeg har hørt mye på musikken til Thomas og husker spesielt at jeg og pianisten i bandet mitt hørte gjennom siste albumet hans i bilen på turné, så det er stor stas å være med han på denne konserten.


Artikkelen fortsetter under videoen.

GAFFAs Mina Wang-Andersen og Helge Brekke fikk være med de to på oppvarmingen i Kulturkirken Jakob tidligere denne uken, og i videoen over kan du, kjære leser, se en eksklusiv fremføring av Stenström-låta Fåglar.


LES OGSÅ: Anmeldelse av nytt album fra Gundelach.

Kveldens konsert i Oslo er en videreføring av et konsept som gjorde stor suksess i Sverige i fjor høst. Stenström spilte da akustiske konserter i Örebro, Malmö, Göteborg og Stockholm, og i kveld inntar han altså den norske hovedstaden.

Det er fortsatt mulig å sikre seg billetter til konserten via Ticketmaster.


ANNONCE