Nyhet

Stiller sammen på scenen i Oslo neste måned

GAFFA.no - alt om musikk.

I midten av neste måned gjester den svenske popstjernen Thomas Stenström Kulturkirken Jakob i Oslo. Nå er det klart at han får med seg norske Matilda Gressberg som gjest på scenen.

Det kunne arrangørene av konserten, Love Street Music, melde denne uken.

— Jeg har hørt mye på musikken til Thomas og husker spesielt at jeg og pianisten i bandet mitt hørte gjennom siste albumet hans i bilen på turné, så det er stor stas å være med han på denne konserten, sier Gressberg i en kommentar til GAFFA.no.


LES OGSÅ: Stor markering på Spellemann.

— Jeg lengter alltid etter å komme til Norge og spille, et stort mål for meg er å kunne gjøre det oftere og oftere. At nå Matilda blir med på denne konserten er en stor ære, å ha med noen som kan synge på ordentlig mot min hese skrikevokal er et stort pluss, legger Stenström til.

Konserten går av stabelen 15. mars, med sittende publikum og intim stemning, lover arrangørene.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Thomas Stenström slo stort igjennom i Skandinavia med låta Slå Mig Hårt I Ansiktet og albumet Fulkultur tilbake i 2014, noe som førte til heftig turnering i over et år, samt P3 Guld- og Grammis-nominasjoner i hjemlandet.


I fjor slapp han oppfølgeren Rör Inte Min Kompis, som også avfødte hiten Mine Polare.

LES OGSÅ: Norsk band må ha ekstra sikkerhet på USA-turné.

Konserten i Oslo neste måned er en videreføring av et konsept som gjorde stor suksess i Sverige i fjor høst. Stenström spilte da akustiske konserter i Örebro, Malmö, Göteborg og Stockholm, og nå inntar han den norske hovedstaden.


Det er fortsatt mulig å sikre seg billetter til konserten via Ticketmaster.

ANNONCE