Nyhet

Norgesaktuelle Tyler, The Creator avlyser Sør-Amerika-turné – erstattes av Aurora

GAFFA.no - alt om musikk.

Tyler, The Creator (bildet) er kjent for å skape grå hår i arrangørhodene og lever opp til det med sin foreløpig siste, kryptiske avlysningsårsak – bare tre dager før konsertstart.

Dette skrev den amerikanske rapperen på Twitter da han av «personlige grunner» trakk seg fra sin kommende turné i Sør- Amerika, der han skulle hatt konserter i Brasil, Argentina og Chile i tiden 16. til 25. mars:

«Hallo, jeg kommer ikke til Sør-Amerika som planlagt. Det suger, jeg kommer tilbake en gang. Jeg vet dere alle virkelig så fram til det. Men noen ganger er ikke en and en jeansjakke», lød det på Twitter, fulgt av en hjerte-emoji, fra artisten som en skuffet fan kaller «Tyler, The Cancelator».


LES OGSÅ: Taylor Swift beskyldes for plagiat.

Noen timer senere utdypet Tyler med en ny melding , der han beklaget på ny og forsikrer om at han skulle komme – «bare ikke denne uken». Han formante publikum til å gå på konsertene og sjekke ut – og kanskje la seg overraske – av noen de aldri hadde hørt før, før han rundet av med ordene: «Noen ganger må du lukke døren for å åpne vinduet».

Artikkelen fortsetter under videoen.


Ifølge Lollapalooza Brasil-festivalen rykker angivelig Aurora inn som erstatning for Tyler, The Creator, noe Aurora bekrefter i sosiale medier.

LES OGSÅ: Supergruppen kommer til Norge.


Ifølge BBC står Tyler, the Creators europeiske festivaldatoer fremdeles ved lag: Han er blant annet booket til Primavera i Barcelona og Longitude i Dublin – og var blant de to første headlinerne som Toffen Gunnufsen slapp til premiereutgaven av sin nye, urbane strandfestival Kadetten.

Den arrangeres på Kadettangen ved Sandvika, og der skal Tyler, The Creator etter planen opptre 4. juli.

(©NTB)


ANNONCE