Nyhet

Kritikerfavoritt tilbake til Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

Ben Howard gjestet sist landet i 2015 i forbindelse med Bergenfest og Norwegian Wood. Nå annonserer han ny Oslo-konsert.

Britiske Ben Howard (bildet) fikk sitt store gjennombrudd i 2013 da han stakk av med to Brit Awards-priser etter utgivelsen av debutalbumet Every Kingdom. Året etter fulgte han opp med I Forgot Where We Were, som også høstet forholdsvis gode kritikker. 

Den siste tiden har Howard stort sett vært opptatt med bandprosjektet A Blaze Of Feather med India Bourne, Mickey Smith, Nat Wason, Rich Thomas og Kyle Keegan, men han er nå tilbake i solosporet kan det virke som.


LES OGSÅ: Planlegger å la fansen gifte seg på scenen.

I dag annonserer nemlig FKP Scorpio at Ben Howard skal opptre på Sentrum Scene i Oslo søndag 3. juni.

— Vi har hatt en utrolig fin reise sammen med Ben Howard siden hans første konsert i Oslo på John Dee med Angus & Julia Stone i 2010. Han har alltid levert nydelige og svært så unike konserter, og det er nok en hovedårsak til at konsertene hans alltid har vært utsolgt lang tid i forveien. Vi tør derfor påstå at konserten på Sentrum Scene 3. juni vil bli et av årets høydepunkter, sier arrangør Torgeir Gullaksen i en kommentar til GAFFA.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Konserten i Oslo blir den britiske sangeren og låtskriveren sin første opptreden her til lands siden 2015. Den gang gjestet han både Bergenfest og Norwegian Wood. Til tross for at Howard har fått mye ros blant kritikerne lot imidlertid ikke GAFFAs Ellen Lund seg imponere over opptredenen på sistnevnte festival, og karakteriserte det hele som «uengasjerende og platt».


Konserten ble anmeldt til to stjerner.

LES OGSÅ: Ny festival med store navn på plakaten.

Billettsalget til konserten på Sentrum Scene starter fredag 23. mars klokken 10:00 - via Ticketmaster.


ANNONCE