Nyhet

Hektisk for politiet i forbindelse med hiphop-konsert

GAFFA.no - alt om musikk.

Ikke alt gikk som det skulle da den amerikanske hiphop-stjernen The Game (bildet) besøkte Bergen og USF Verftet mandag kveld.

Det er Bergens Tidende som slår opp nyheten under følgende overskrift: «Store politistyrker rykket ut til Verftet-konsert: — Folk lå bevisstløse i kroker utendørs». Ifølge avisen var det utagerende stemning i forbindelse med konserten som førte til det store politioppbudet.

— Meldingene gikk ut på at en god del personer, i konsertområdet og utendørs, åpenbart var påvirket av narkotika. Det ble også meldt om knuffing, og at folk som fremsto som bevisstløse lå ute, uttaler operasjonsleder Dag Olav Sætre overfor avisen.


LES OGSÅ: Rekordlave seertall for Oscar.

The Game gjestet USF Verftet i Bergen som en del av studentfestivalen Uken, en festival som ellers har navn som DDE, Pasha, Svømmebasseng og Datarock på programmet. The Game er ute på en større turné, og skal også spille på Rockefeller i Oslo nå i kveld.

Rapperen har tidligere uttalt at den pågående turnéen, som har fått navnet «The West Side Story World Tour», også blir hans siste.


Artikkelen fortsetter under vidoeen.

Bergens Tidende skriver videre at det ble opprettet fire anmeldelser for narkotika, ifølge operasjonslederen i politiet. Disse var knyttet til personer både inne og ute. Én person ble tatt med av politiet.


LES OGSÅ: Anmeldelse av The Script i Oslo Spektrum.

GAFFA hadde planer om å dekke konserten i Bergen redaksjonelt, men valgte å boikotte grunnet artistkrav knyttet til fotografering.

ANNONCE