Nyhet

Fire sterke navn annonsert til Pstereo

GAFFA.no - alt om musikk.

Festivalen lanserer samtidig ny profil – for første gang på 11 år.

I dag slipper trondheimsfestivalen fire nye navn til årets program. Sassy 009 (bildet), Halie, Datarock og australske Rolling Blackouts Coastal Fever er klare for Marinen i Trondheim i august.

LES OGSÅ: Stjerneskuddet Halie holder seg til femtensekunders-regelen.


— SASSY 009 og Halie er to artister som har overbevist veldig det siste halvåret. Absolutt de største snakkisene på Vill Vill Vest, Trondheim Calling og nå også på og etter by:Larm. Artig å se at det blomstrer så bra i norsk musikkliv, sier Kim Aasli, bookingansvarlig i Pstereo.

— I tillegg så er ringrevene i Datarock ute med første album på hele ni år, noe som vi er veldig spente på. Nå skal de ut og forsvare posisjonen som et av Norges beste liveband, og vi kan ikke vente. Til sist men ikke minst, er det jokeren i slippet - australske Rolling Blackouts Coastal Fever - et utrolig spennnende band som får superlativer kastet etter seg fra musikkmagasiner over hele verden, og kuppet av legendariske Sub Pop Records, som huser blant andre Fleet Foxes, The Shins, Foals og Nirvana. RBCF er perfekt for late sommerdager på Marinen, fortsetter han.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Pstereo lanserer samtidig en ny profil. Etter 11 år i samme «klær», teamer de opp med byrået Skogen.


«Noe av det spesielle med å teame opp med Skogen, er å jobbe med designer Aasmund Reitan Hegglid og utvikler Magnus Holder Bjørk. 11 år har gått siden Aasmund designet Pstereos tradisjonsrike logo, mens Magnus har gjennom flere år vært med å utvikle hjemmesiden vår», heter det i pressemeldingen.


LES OGSÅ: Går i svart – men det er bare utenpå.

Fra før er navn som Kraftwerk, Sigrid, Sløtface og Lil Pump annonsert til festivalen, som går av stabelen i Trondheim 16. til 18. august.

Billettsalget til Pstereo er i gang via festivalens offisielle nettsider.


ANNONCE