Nyhet

Corgan: — Det hun gjorde viser hvorfor hun aldri kunne vært med

GAFFA.no - alt om musikk.

Billy Corgan mener tidligere bassist D'Arcy Wretzky har sørget for at en gjenforening med henne aldri vil være mulig.

Det har stormet rundt det ikoniske 90-tallsbandet The Smashing Pumpkins etter at de offentliggjorde at de planla reunion tidligere i år. Det har vært mye drama i kulissene.

LES OGSÅ: Kommer til Norge for å fremføre klassisk album i sin helhet.


Gjenforeningen skjer uten tidligere bassist D'Arcy Wretzky, og det har vært mye snakk om hvorfor hun ikke er med. Hun har gitt sin versjon, Corgan har gitt sin versjon, de har kommet med svar på hennes uttalelser, og hun har delt screenshots av tekstmeldinger Corgan har sendt henne i forbindelse med gjenforeningen. Blant annet.

Artikkelen fortsetter under videoen.


I forrige måned skal Corgan ha sagt at han ikke hadde mer å si om saken, men i et intervju med The New York Times har han likevel kommet med noen flere uttalelser. Det skriver blant annet Consequence Of Sound.

I intervjuet sier han blant annet at han opplevde det som «forferdelig» at hun delte skjermdump av korrespondansen deres.

— Det hun gjorde viser hvorfor hun aldri kunne vært med, sa han blant annet til avisen.


LES OGSÅ: Ny éndagsfestival på Rockefeller.

— Jeg var sårbar, delte ting og stolte på at det var en grunn til å gi det en sjanse, til tross for empiriske bevis på at det ikke var en lur avgjørelse. Broene er nå brent «for alltid», la han til.

ANNONCE