Nyhet

Bruno Mars til Norge - med stjernenavn som oppvarmer

GAFFA.no - alt om musikk.

Superstjernen tar med seg Big Sean til Bergenhus Festning i Bergen denne sommeren.

Det bekrefter arrangørene i Bergen Live via en pressemelding torsdag formiddag.

Tirsdag 3. juli skal amerikaneren, som betegnes som en av vår tids største showmenn, fylle den bergenske sommernatten med gigantiske hits som 24K Magic, That’s What I Like, Locked Out Of Heaven, Grenade, Uptown Funk og Treasure – for å nevne den beskjedne toppen av hitfjellet 32-åringen så langt har opparbeidet seg.


LES OGSÅ: Hvordan overleve by:Larm - en rask guide.

Mars’ berømte dansere og eminente musikere, anført av hovedpersonen selv, skal med sin utømmelige energi og spektakulære sceniske effekter jobbe frem en kollektiv bakoversveis blant publikum som kommer til å vare gjennom sommerferien, skriver arrangørene videre.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Bruno Mars headliner Roskilde Festival i Danmark samme uken som han inntar byen mellom de syv fjell. Konserten blir hans andre i Norge etter utgivelsen av albumer 24K Magic i 2016. I fjor fikk Telenor Arena i Oslo besøk av stjernen.


Årets turnédatoer inkluderer, utover Roskilde Festival, konserter i Londons Hyde Park og Stade De France i Paris. Bergenhus Festning er dermed i godt selskap, skryter arrangørene.


— Stor stas å få lov til å være med å presentere en av verdens aller største artister det siste tiåret i Bergen. Når vi samtidig vet at Bruno Mars er en en gudbenådet liveartist ligger alt til rette for at tirsdag 3. juli blir en festkveld av de helt sjeldne på Koengen, sier Frank Nes i Bergen Live til GAFFA.no.

LES OGSÅ: Så nære var Guns N' Roses en «ekte» gjenforening i fjor.

Big Sean, som sist var i landet som oppvarmer for Rihanna i Telenor Arena i 2016, blir med Bruno Mars til Bergen i sommer. GAFFA møtte rapperen ved forrige norgesbesøk. Les stort intervju her.


Tirsdag 6. mars klokken 09:00 legges billettene til konserten i Bergen ut via Ticketmaster, og arrangørene forventer stort press. Det tilbys ikke forhåndssalg til nyhetsbrevmottakere og fanklubbmedlemmer denne gangen.

ANNONCE