Nyhet

Bruno Mars ble tvunget til å flykte fra Israel - og etterlot bandets utstyr

Den amerikanske artisten Bruno Mars ble tvunget til å avlyse sin planlagte konsert i Tel Aviv sist lørdag. Avgjørelsen kalles nå et «symbolsk tilbakeslag» for den internasjonale konsertvirksomheten i Israel, ifølge Billboard.

Bruno Mars ble tvunget til å avlyse sin planlagte spillejobb i Israel lørdag, og han og teamet hans på 60 personer forlot landet i hast - uten å kunne ta med seg utstyret.

Den amerikanske artisten hadde planlagt å opptre i Tel Aviv den kvelden, men konsertarrangøren Live Nation Israel måtte avlyse arrangementet på grunn av de pågående angrepene fra Hamas. Siden utstyret ikke kom frem i tide, ble Bruno Mars' konsert i Doha, Qatar også avlyst.

I løpet av de siste ti årene har internasjonale stjerner med konserter i Israel noen ganger blitt bedt om å avlyse opptredenene sine som et tegn på solidaritet med palestinerne. I mellomtiden har konsertarrangører jobbet hardt for å støtte artistene i å håndtere den politiske konflikten, ifølge Billboard.


I år har artister som Christina Aguilera, Black Keys og Guns N' Roses likevel gjennomført sine planlagte konserter i Israel.

ANNONCE