Nyhet

Avlyser flere kommende konserter

GAFFA.no - alt om musikk.

Aretha Franklin har tidligere annonsert at hun vil slutte som konsertartist, men nå er det helsa som sier stopp for hennes del. I hvert fall midlertidig.

Den 75 år gamle legenden ble nemlig i fjor annonsert som headliner New Orleans Jazz & Heritage Festival i neste måned. Både den konserten og den planlagte opptredenen på hennes 76-årsdag i New Jersey på søndag er nå dessverre avlyst etter at legene har beordret henne til å ta to måneders pause. Det skriver Rolling Stone.

Rod Stewart stepper inn som erstatter for Franklin på festivalen.


LES OGSÅ: Jennifer Lopez snakker ut om ubehagelig opplevelse.

I en uttalelse fra managementet til Arehta Franklin kommer det frem at artisten er «ekstremt skuffet» over å ikke kunne delta på festivalen i New Orleans slik hun hadde planlagt og håpet på.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Nylig ble det offentliggjort planer om å filmatisere Aretha Franklins liv. Filmen skal bli en realitet i regi av selskapet MGM med Scott Bernstein («Straight Outta Compton») og musikkprodusenten Harvey Mason («Pitch Perfect 2») ved produsentspakene.


Vi kunne tidligere melde at Jennifer Hudson hadde blitt valgt ut til å spille hovedrollen. Franklin skal selv ha ønsket at Hudson skulle spille rollen som henne.


LES OGSÅ: Kritikerfavoritt tilbake til Norge.

Jennifer Hudson fikk sitt gjennombrudd gjennom TV-konseptet «American Idol» i 2004, og har blant annet spilt i – og blitt belønnet med Oscar – for filmen «Dreamgirls».

ANNONCE