Nyhet

Vil lage konsertfilm fra Gaustatoppen

GAFFA.no - alt om musikk.

Sivert Høyem sang på Gaustatoppen i 2016, mens 7.000 tråkket seg til topps i fakkellys for å høre Susanne Sundfør i fjor. I august er det duket på ny – og da er planen å lage konsertfilm.

Produksjonsselskapet Fenomen TV Film og Scene ser ifølge Telemarksavisa også for seg å strømme konserten live, og lage en konsertfilm samt musikkvideo fra årets konsert siste helg i august.

LES OGSÅ: YouTube lanserer ny strømmetjeneste.


Årets artist holdes foreløpig hemmelig. Ifølge lokalavisen dreier det seg angivelig om «Norges ledende popband, som blant annet har en stor tilhengerskare i Australia og Japan», og som slipper sitt tredje album i forbindelse med konserten.

— Det blir en stor og kostbar produksjon, sier prosjektleder Knut Inge Solbu til TA, og tror fjellet og lysproduksjonen vil gi «et spektakulært bakteppe for konserten».

Et spleiselag


Til sammen vil prosjektet koste 4,2 millioner kroner, og det er snakk om det Solbu kaller et spleiselag der finansieringen må være i boks innen mai er over.

— Ganske mange av elementene beveger seg sånn at filminnspillingen vil skje, sier han til TA.

LES OGSÅ: Popstjerne med store filmplaner.


Lysvandringen til Gaustatoppen foregår for å rette oppmerksomhet mot FNs bærekraftsmål, og Norad er partner for arrangementet.

(©NTB)

ANNONCE