Nyhet

Utsolgt på rekordtid

GAFFA.no - alt om musikk.

Roskilde Festival har solgt ut 80.000 festivalpass.

Tidligere i dag kunne vi melde om at den danske festivalen snart var utsolgt for festivalpass. Festivalens talsperson Christina Bilde uttalte følgende, i en kommentar til GAFFA Danmark:

— Man bør kjøpe billett snart hvis man vil være del av Roskilde Festival 2018. Vi har i flere måneder merket en fantastisk stemning rundt årets festival. Og billettsalget ligger på et så godt nivå at vi med sikkerhet kan si at Roskilde Festival også blir utsolgt i år.


LES OGSÅ: ABBA og Madonna har noe til felles.

Nå er det klart at alle de 80.000 festivalpassene er utsolgt. Ifølge GAFFA Danmark skal dette være det raskeste billettsalget til festivalen på over 20 år.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Men fortvil ikke. Dersom du fortsatt er gira på å få med de store artistnavnene som Eminem, Bruno Mars, Gorillaz, Nick Cave & The Bad Seeds og Nine Inch Nails på Dyrskuepladsen utenfor Roskilde i Danmark er det fortsatt mulig å sikre seg dagspass til de enkelte dagene.


LES OGSÅ: Raser mot Live Nation etter bildetabbe.


Roskilde Festival har blitt utsolgt de siste fem årene, og årets billettsalg er det nest hurtigste i festivalens 47 år lange historie. Kun i 1996, da David Bowie, Rage Against The Machine og et gjenforent Sex Pistols sto på plakaten, ble billettene solgt ut raskere enn i år.

Årets utgave av festivalen går av stabelen fra 30. juni til 7. juli.

ANNONCE