Nyhet

Steve Angello til sommerens Utopia i Stavanger

GAFFA.no - alt om musikk.

Festivalen har sikret seg en av de største legendene innen elektronisk musikk.

I dag er det klart at Steve Angello (bildet) skal opptre på Utopia 2018. Det bekrefter arrangørene via en pressemelding. Angello har både på egenhånd og gjennom supergruppen Swedish House Mafia, som gjorde et overraskende comeback tidligere i år, bygget seg opp en stor karriere.

LES OGSÅ: Lanserer nyoppusset konsertscene i Oslo.


I 2016 slapp han albumet Wild Youth som toppet listene i 41 land. I forrige måned kom oppfølgeren Human.

— Det er helt vilt å si at Angello kommer til Utopia! Steve Angello er en av de absolutt største stjernene innen elektronisk musikk. Han er en legende som få, som headliner verdens største festivaler som Creamfields og Tomorrowland, sier festivalsjef Espen Yung Svendsen i en kommentar.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Angello er kjent for å være en perfeksjonist både i studio, så vel som når han spiller live – ingenting blir levnet til tilfeldighetene, og hans show snakkes om å lang, lang tid etterpå. Det gjør det garantert også etter hans show på Utopia 2018, legger festivalsjefen til.


LES OGSÅ: Gabrielle annonsert til ny norsk festival.


Utopia arrangeres i 2018 for andre gang. I januar ble Kygo annonsert som første headliner, og i tillegg er navn som Sondre Justad, Lvndscape, Sigrid og Maurice West bekreftet til festivalen. Flere artister vil slippes i løpet av de neste ukene.

Årets utgave av festivalen går av stabelen 24. og 25. august.

ANNONCE