Nyhet

Responderer på fansens nådeløse krav: «Galskap»

GAFFA.no - alt om musikk.

Fansen startet underskriftskampanje mot Alex Turners forsøk på å gro skjegg. Nå svarer Arctic Monkeys-vokalisten.

Tidligere i år kunne vi melde om en pågående underskriftskampanje mot frontmannen i det Øyafestivalen-aktuelle bandet sitt forsøk på å anlegge helskjegg. Under tittelen «Banish The Beard» hadde Eabha Lynn, som tydeligvis foretrekker en glattbarbert Turner, satt opp en Change.org-kampanje.

— Alex Turner, den kritikerroste vokalisten i Arctic Monkey, hadde muligheten til å eldes som fin vin. Alt gikk galt da han bestemte seg for å gro et skjegg, skrev Lynn i den medfølgende teksten og utrykte bekymring for at stemmen til Turner skulle drukne bak skjegget under bandets kommende konserter.

LES OGSÅ: Gitargigant konkurs.

Nå har Turner svart på det noe utradisjonelle oppropet fra fansen. I et intervju med det tyske magasinet Intro svarer han følgende når underskriftskampanjen blir tatt opp:

— Var det en underskriftskampanje? Det ante jeg ikke. Men det morer meg. Det er virkelig galskap at noen er så interesserte i hårfrisyrer og greier.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Arctic Monkeys avslørte i forrige måned at tittelen på deres sjette plate blir Tranquility Base Hotel & Casino. Utgivelsesdato for albumet er satt til 11. mai, og Sheffield-bandet har også valgt en utradisjonell lanseringsmetode.

Alex Turner & co kommer nemlig ikke til å slippe en eneste singel fra albumet.

LES OGSÅ: Guns N' Roses med mystiske plakater i London.

Se opp for Arctic Monkeys på Øyafestivalen onsdag 8. august. Samme dag spiller også Arcade Fire og Jenny Lewis, for å nevne noen.

ANNONCE