Nyhet

Raser mot Live Nation etter bildetabbe

GAFFA.no - alt om musikk.

Fansen hadde betalt mye for å få møte idolet sitt.

I slutten av forrige måned var det tidligere One Direction-medlemmet Niall Horan (bildet) i Skandinavia, hvor han blant annet spilte på Sentrum Scene i Oslo. I forbindelse med konserten på Fryshuset i Stockholm oppsto det imidlertid problemer fra arrangørhold.

GAFFA Sverige skriver at mange fans hadde betalt over 3.000 kroner for en såkalt «meet & greet» med stjernen.


Denne pakken inkluderte blant annet en konsertbillett, souncheck, q&a og fotogrfering sammen med Horan. Da fansen skulle møte stjernen fikk de sine mobiltelefoner inndratt av konsertarrangøren Live Nation. Live Nation lovet i stedet at de skulle stå for fotografering av møtet med idolet. Men mange fans fikk aldri noen bilder, ifølge SVT.

LES OGSÅ: Kronikk: «En blikkboks til besvær».

Det begynte med at noen av fotografiene ble forsinket. Siden kom det en mail der det sto at det hadde vært en teknisk feil og at halvparten av bildene dessverre hadde forsvunnet.


— Dette kan ikke erstattes. Det en engangsgreie i livet. De fleste har ventet i flere år på at dette skulle skje. Og så gjør Live Nation noe så sløvt, sier Ida Andersson, en av de rammede, til tv-kanalen. Hun forteller videre at hun har ventet seks år på å få møte idolet sitt.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Live Nation har tilbudt seg å betale tilbake halvparten av billettbeløpet som kompensasjon. Og sier at problemene skyldes en teknisk feil på kameraet.

— Vi har jobbet med eksperter i flere døgn for å forsøke å redde bildene, men det går dessverre ikke. Vi er utrolig lei oss for dette, skriver Live Nations marketing- og PR-manager Alexander Kihlström i en kommentar til SVTs Kulturnyheterna.

LES OGSÅ: Boikotter Kanye West.


Han legger til at Live Nation kommer til å ta en vurdering på hvorvidt de skal ha mer utrusting eller mer personell på plass ved fremtidige meet & greet-arrangement.

ANNONCE