Nyhet

Guns N' Roses-manager raser mot «uvitende fans»

GAFFA.no - alt om musikk.

Fernando Lebeis, som er manager for det ikoniske og norgesaktuelle rockebandet, er ikke fornøyd med fansens spekulasjoner på nettet.

Det kommer frem i en rekke meldinger den profilerte manageren postet på Twitter denne uka, ifølge NME.

I en melding på den populære mikrobloggetjenesten skriver Lebeis blant annet følgende: «Leste litt på noen av forumene i dag. Morsomt at så mange av dere ikke har peiling, men likevel antar mye og sprer søppelet dere kaller «deres mening» som fakta på nett».


LES OGSÅ: — Han er den ene personen som kan få dette til å skje.

De spesifikke grunnene for Lebeis' utbrudd kommer ikke tydelig frem i meldingen, men flere fans reagerte med sinne.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingene.


For et par uker siden begynte Guns N' Roses å tease fans med store plakater rundt omkring i London, i tillegg til en nettside som inneholdt en nedtelling. Mange begynte å spekulere i om de kom til å annonsere en gjenforening og jubileumsturné med trommeslager Steven Adler og gitaristen Izzy Stradlin, men de avslørte senere detaljene rundt en større nyutgivelse av 1987-klassikeren.

«Alle må gå til Fernando»


Tidligere denne uka gikk Guns N' Roses' originale trommeslager Steven Adler ut med en oppfordring til fansen under et intervju med «Hot Breakfast Radio.

— Det er ingen rykter. Alt jeg kan si er hallo til Fernando. Hei, Fernando, hvordan har du det? Det er Axl [Rose] sin manager.Han er den ene personen som kan få dette til å skje. Alle må gå på Fernando, Axls managers nettside, og plage ham til han skjønner det og får bandet sammen igjen det. Nettsiden er FernandoAxlsManager.com.

LES OGSÅ: Derfor er filmmusikken til «Deadpool 2» historisk.


Reutgivelsen av Appetite For Destruction kommer 29. juni. Utgivelsen vil bli tilgjengelig i en rekke nye formater, og den vil bestå av 73 låter, hvor 49 av dem ikke er gitt ut tidligere. Debutplaten inneholder megahits som Welcome To The JungleIt's So EasyParadise City samt Sweet Child O'Mine.

Guns N' Roses kan oppleves med de tre originale medlemmene Axl Rose, Slash og Duff McKagan i besetningen 19. juli, når bandet gjester Valle Hovin i Oslo.

ANNONCE