Nyhet

Flere nye navn bekreftet til Øyafestivalen

GAFFA.no - alt om musikk.

Bendik og The Lemon Twigs er blant artistene som tilføyes Øya-plakaten i dag.

Festivalprogrammet er fortsatt ikke komplett. I dag legger arrangørene av Øyafestivalen til et variert knippe artister til programmet.

I dag er det klart at både publikumsfavoritten Bendik og New York-bandet The Lemon Twigs (bildet) spiller i Tøyenparken i august. For Bendik blir det hennes første Oslo-konsert på over to år, mens den eksentriske duoen The Lemon Twigs gjør opp for seg etter å ha avlyst sin etterlengtede konsert på Ingensteds i Oslo sist høst.


Grunnen til kanselleringen skulle være at bandet ønsket å tilbringe mer tid i studio for å jobbe med oppfølgeren til Do Hollywood.

LES OGSÅ: Kendrick Lamars trusler får Spotify til å endre reglene.

I tillegg til de to nevnte er eksportsensasjonen Boy Pablo klar for Øya, samt Daniel Avery og Madam X som begge spiller i Hi-Fi Klubben.


Artikkelen fortsetter under videoen.

— Vi er nå inne i siste etappe av bookinga til Tøyenparken, og håper å være ferdige om ei ukes tid. I tillegg venter vi på mye moro til Øyanatt og Klubbdagen, sier Øyafestivalens Jonas Prangerød i en kommentar til GAFFA.no.


LES OGSÅ: Passiv-aggressiv hyllest til Kjetil Rekdal.

Nylig ble Øya trukket frem som én av ni festivalanbefalinger i den britiske storavisen The Independent. Avisen skriver blant annet at Oslo-festivalen er en fantastisk begivenhet hvert år og at den makter å overgå seg selv år etter år.

Årets utgave av Øyafestivalen arrangeres i Tøyenparken 7. til 11. august og har ellers artister som Kendrick Lamar, Arcade Fire, Patti Smith, St. Vincent, Arctic Monkeys og Lykke Li på programmet.


Billetter til festivalen kan kjøpes via Ticketmaster.

ANNONCE