Nyhet

Årets merkeligste samarbeid?

GAFFA.no - alt om musikk.

Paul Anka og Drake har spilt inn musikk sammen.

Tidligere denne uka opptrådte indiestjernen Mac DeMarco med «Austin Power»-skuespiller Mike Myers på en nattklubb i Los Angeles. ...og vi følger opp med nok et smått absurd samarbeid med artister en ikke hadde sett for seg samarbeide.

Tilbake i februar delte nemlig den 76 år gamle sangeren Paul Anka nyheten om at han befant seg i studio med den canadiske hiphop-artisten Drake - via en oppdatering på bildedelingstjenesten Instagram.


«One of the great nights...lots to follow!», skrev han under bildet.

LES OGSÅ: Spotify endrer retningslinjene sine.

Nå melder flere medier, inkludert Billboard, at resultatet av innspillingene sannsynligvis vil slippes allerede i neste måned.


Artikkelen fortsetter under bildet.

 

One of the great nights...lots to follow! Love working with Drake! #paulankatour #recordingsession #canadian #canada #drake

Et innlegg delt av Paul Anka (@paulankaofficial)


Anka, som ble berømt gjennom 50-, 60- og 70-tallet for sine opptredener som sanger, filmskuespiller og låtskriver (han skrev blant annet teksten til Frank Sinatras versjon av My Way), fortalte mer om samarbeidet med Drake da han mottok en «Lifetime Achievement Award» under Canadian Music and Broadcast Industry Awards i Toronto torsdag kveld.

— Jeg jobber med en briljant ung artist som er så heit som det går an å bli akkurat nå, en ung canadier og hans navn er Drake. Vi spilte inn noe som vil komme ut i juni. Det er alt jeg kan fortelle nå.


LES OGSÅ: Slik reagerer Internett på Rybaks opptreden.

Drake har foreløpig ikke uttalt seg om samarbeidet.

Det er heller ikke klart hvorvidt resultatet av innspillingene kan bli å finne på hiphop-stjernens kommende album, Scorpion, en utgivelse som er ventet i juni.


ANNONCE