Nyhet

Vender tilbake til Norge denne høsten

GAFFA.no - alt om musikk.

Indieyndlingen annonserer sin første konsert her til lands siden Øyafestivalen 2015.

Australske Courtney Barnett (bildet) har nylig rundet av en tettpakket turné i Storbritannia i forbindelse med slippet av hennes helt ferske andrealbum, Tell Me How You Really Feel, som ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA.

Turnéen inkluderte utsolgte konserter på ikoniske scener som Albert Hall i Manchester, O2 Academy i Bristol og Roundhouse i London, så vel som imponerende opptredener på All Points East, som oppvarmer for Nick Cave og Patti Smith, og BBC's Biggest Weekend i Belfast hvor hun ble gjestet på scenen av ingen ringere enn The Breeders.


LES OGSÅ: Gjenforente Madrugada annonserer konserter.

I dag avslører Courtney Barnett at hun skal tilbake til England og Europa til høsten for en ny runde konserter, som starter i Berlin 1. november og avsluttes i Newcastle den 21.

Mandag 5. november tar hun turen til Rockefeller i Oslo.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Med seg på turnéen har hun den talentfulle folk/pop-artisten Laura Jean fra Melbourne, som akkurat har sluppet sitt nye album Devotion via Chapter Music.


Barnett fulgte med Tell Me How You Really Feel opp debutalbumet Sometimes I Sit And Think, And Sometimes I Just Sit og har klart å leve opp til særs høye forventninger fra både fans og presse. Platen debuterte på den offisielle Topp 10-albumlista i Storbritannia, og har høstet lovord fra kritikere i Norge så vel som internasjonalt.

LES OGSÅ: GAFFAs Piknik I Parken-spilleliste.

Billettsalget til konserten starter onsdag 20. juni kl. 10:00 - via Ticketmaster.


ANNONCE