Nyhet

The Smashing Pumpkins ute med gjenforeningslåt

GAFFA.no - alt om musikk.

Etter 18 år befant The Smashing Pumpkin-medlemmene Billy Corgan, James Iha, og Jimmy Chamberlin seg i januar i samme studio på ny.

Nå er resultatet å høre på gjenforeningssingelen Solara, produsert av Rick Rubin. Det melder Consequence of Sound. Corgan, Iha og Chamberlin utgjør tre fjerdedeler av originalbesetningen til gruppen, og hadde ikke spilt sammen siden 2000.

LES OGSÅ: Et stjernelag av norske artister medvirker i ny film.


Neste måned legger Smashing Pumpkins ut på turneen kalt «Shiny And Oh So Bright» med 36 arenakonserter i USA. Frem til september skal de spille seg gjennom låter fra de fem første albumene.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Som kjent er fjerde grunnlegger ut, bassisten D’arcy Wretzky, ikke med på gjenforeningen. Etter mye rot og krangel rundt gjenforeningen, der begge parter beskyldte hverandre for usannheter, satte hun seg ned til et frittalende intervju i februar. Der spekulerte hun blant annet om Billy Corgan hadde en hjernesvulst.

— Han har alltid vært utålelig, sa Wretzky til Alternative Nation, og la ikke skjul på at hun mente han «gjorde mange sinnssyke ting, som å støtte Trump».

LES OGSÅ: Verdig 50-årsfeiring av progrock-legendene.


(©NTB)

ANNONCE