Nyhet

Stakk på do – to ganger – foran 60.000 publikummere

GAFFA.no - alt om musikk.

Foran et gigantpublikum på 60.000 måtte Ed Sheeran lørdag tre av på naturens vegne ikke bare én, men to ganger under konserten.

Etter sitt første toalettbesøk, som han måtte foreta rett etter fremføringen av hitlåten Galway Girl, uttalte Sheeran ifølge BBC:

— Jeg har spilt konserter siden jeg var 14 år og har aldri gjort dette.


LES OGSÅ: Nådde den «magiske» milliardgrensen på YouTube.

Men etter bare tre nye låter måtte han stoppe midt i låten Photograph – og stikke på do på nytt. Veldig synlig også, siden han stiller mutters alene på scenen og ikke har noe band som kan fortsette å spille.

— Jeg beklager så mye, Cardiff, lød det fra den trengte Ed Sheeran mens han stormet ut. Da han kom tilbake, heiet publikum på ham. Ifølge sosiale medier tok publikummerne dopausene med godt humør, selv om noen utnevnte Sheeran til «Wee-ran».


Artikkelen fortsetter under videoen.

Twitter-brukeren SarahBrown skrev:


«Jeg har aldri sett 60.000 mennesker vente så tålmodig på at noen går på toalettet … to ganger». Andre mente det dreide seg om «Two number ones» for hitmakeren.

Dette var tredje konsert ut av fire på rekke og rad i den store Cardiff-arenaen. Dette var første gangen én og samme artist klarte å fylle den fire kvelder i strekk, ifølge BBC.

LES OGSÅ: Dr. Dre med store filmplaner.


Nå venter en rekke nye, europeiske konsertdatoer på Ed Sheeran. «Divide»-turnéen treffer Amsterdam torsdag. Sverige er eneste skandinaviske land han besøker, da til gjengjeld tre ganger: Det blir dobbeltkonsert på Ullevi i Göteborg 10. og 11. juli, før turen kommer til Friends-arenaen i Stockholm 14. juli.

(©NTB)

ANNONCE