Nyhet

Rihanna bekrefter ryktene

GAFFA.no - alt om musikk.

Oppfølgeren til Anti kan komme raskere enn vi aner.

Popstjernen Rihanna (bildet) er for tiden aktuell med en rolle i filmen «Ocean's 8» - og i den anledning gjestet hun det britiske talkshowet «Graham Norton Show» sammen med Sandra Bullock, Cate Blanchett og Helena Bonham Carter denne helgen.

Under intervjuet med talkshow-verten bekreftet hun det mange fans har ventet på å høre: At hun for tiden jobber med ny musikk i studio.


LES OGSÅ: Mesterlig avslutning på Bergenfest.

På spørsmål om albumet ville komme ut før jul svarte stjernen hemmelighetsfullt med å spørre verten hvor mye fansen hadde betalt ham for å stille det spørsmålet, før hun sa at han bare «må vente og se».

Artikkelen fortsetter under videoen.

I forrige måned figurerte Rihanna på omslaget til magasinet Vogue, og der kom det frem at popstjernen planlegger å spille inn «et reggae-album», inspirert av Bob Marley og produsenten Supa Dups.


p>

Sistnevnte er mest kjent for å ha jobbet med Beenie Man og Sean Paul.


LES OGSÅ: Jay-Z og Beyoncé overrasker med nytt album.

Rihanna var albumaktuell tilbake i 2016 med Anti, som ble anmeldt til tre stjerner her i GAFFA.

— Med kjærlighet på hjernen gir Rihanna mest og best av seg selv i det minst oppspillende og vulgært begjærlige. Det er heller i det leit etterstrebende, hvor hun spiller til glans med de mest forutsigbare brikkene, at man nyter Anti, konkluderte GAFFA-anmelder Geir Magne Staurland.


ANNONCE