Nyhet

Popstjernen avslører hvilken artist hun drømmer om å samarbeide med

GAFFA.no - alt om musikk.

Som hånd i hanske?

Dua Lipa (bildet) har gjort det stort det siste året. I tillegg til å gjeste større festivaler internasjonalt denne sommeren kan 22-åringen, som i 2017 ble kåret til årets internasjonale nykommer av GAFFAs lesere, oppleves på Stavernfestivalen i juli.

I forrige måned opptrådte hun under Champions League-finalen mellom Real Madrid og Liverpool i Kiev, og det ble også spekulert i om hun kunne være artisten bak tittellåten til den kommende Bond-filmen.


LES OGSÅ: Slik så det ut da GAFFA-vogna inntok Musikkfest Oslo.

Under et intervju med Copa90 i forbindelse med Champions League-finalen ble hun nylig spurt om hvem hun helst skulle samarbeidet med musikalsk - både blant nålevende og avdøde musikere og artister.

Svaret hennes?


— Vet du, jeg ville elsket å lage et album med Kevin Parker fra Tame Impala. Jeg synes det Tame Impala gjør er utrolig kult.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Kevin Parker mottok GAFFA-Prisen i 2015. FOTO: Tord Litleskare

Om ikke det skulle bli et samarbeid med Tame Impala-frontmannen med det første kan Dua Lipa uansett trøste seg med egen suksess.

Fjorårets singel New Rules har gått sin seiersgang på strømmetjenestene og i forrige måned spådde Spotify at hennes nye Calvin Harris-samarbeid Kiss kommer til å bli en av sommerens største hits.


LES OGSÅ: Festspillene i Bergen får kraftig kritikk.

Vi venter også i spenning på nytt materiale fra Kevin Parker og Tame Impala, som med unntak av en massiv boks-utgivelse i fjor, ikke har gitt lyd fra seg siden 2015-albumet Currents.

ANNONCE