Nyhet

Paul McCartney spilte for 50 pubgjester i Liverpool

GAFFA.no - alt om musikk.

Paul McCartney forbløffet et knippe britiske pubgjengere da han brått dukket opp på puben deres og begynte å synge.

«Hodet mitt falt akkurat av. Har akkurat sett Paul McCartney spille en gig for 50 mennesker i Philharmonic-puben i Liverpool. Det reddet hele livet mitt», skrev en euforisk pubgjest, Mike, på Twitter lørdag.

LES OGSÅ: Norgesaktuelle Eminem får kritikk etter konsert.


Og nei, det begynner ikke å gå nedover for Paul McCartney (75), han er ikke blitt pubmusiker, beroliger BBCs nettsted leserne sine med:

Beatles-legenden var nemlig i sin gamle hjemby for å spille inn et segment for «The Late Late Show» med James Corden, og tok seg en rundtur på gamle trakter - noe som raskt ble oppdaget.

Blant annet tok Corden en selfie sammen med McCartney foran Beatles-statuen i Liverpool, før Macca overrasket pubgjestene med den ikke annonserte pubkonserten.


Utvidet versjon av «Carpool Karaoke»?

The Sun skriver at pubgjestene fikk høre Hey Jude, med Corden om bord på sang, så vel som en splitter ny låt som blir å høre på soloskiven det er forventet at Paul McCartney snart melder.

LES OGSÅ: Dette bør du få med deg på Bergenfest denne uken.


Tabloidavisen hevder det er snakk om en utvidet versjon av Cordens «Carpool Karaoke», som han har mast på McCartney siden starten i 2015 om å medvirke i. Da det lyktes, skal Corden ifølge avisens kilder ha sørget for å lage en utvidet versjon, der Macca besøkte gamle tomter.

Uansett er duoen observert kjørende rundt i Liverpool i en Range Rover.

(©NTB)


ANNONCE