Nyhet

Kiss med siste gave til en av sine største fans

GAFFA.no - alt om musikk.

Den ikoniske Pantera-trommeslageren Vinnie Paul begraves i Kiss-kiste - donert av bandet selv.

I forrige uke kom den triste nyheten om at Vinnie Paul, trommeslager og en av grunnleggerne av det amerikanske metalbandet Pantera, hadde gått bort. Han ble 54 år gammel.

Etter at Vinnie Pauls bror og bandkollega i Pantera, Dimedag Darrell, ble skutt og drept på scenen i den amerikanske delstaten Ohio under en konsert med brødrenes nye bandprosjekt Damageplan i 2004 ble han gravlagt i en egen Kiss-kiste, den originale prototypen for bandets «Kiss Kasket»-kolleksjon. Nå har Kiss, etter ønske fra familien, også donert en kiste til Vinnie Paul. Det skriver TMZ.


LES OGSÅ: Avbrøt konserten to ganger - nå forteller Sheeran hvorfor.

Både Vinnie Paul og broren Dimebag Darrell vokste opp som store Kiss-fans, og Pantera varmet flere ganger opp for bandet. Kiss-frontmann Paul Stanley delte også en rørende melding på Twitter da nyheten om Pauls bortgang kom ut sist helg.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


Pantera ble startet av Vinnie Paul og Dimebag Darrell i 1981 og fikk stor kommersiell suksess fra begynnelsen av 90-tallet med utgivelser som Cowboys From Hell og Vulgar Display Of Power sammen med vokalist Phil Anselmo og bassist Rex Brown.


Bandet gikk i oppløsning i 2003 og brødrene startet like etter bandet Damageplan, som fikk en tragisk slutt etter skyteepisoden under en konsert i Columbus, Ohio året etter.

LES OGSÅ: Derfor boikotter GAFFA Eminem og Bruno Mars.

Vinnie Pauls begravelsesseremoni vil ifølge Stereogum arrangeres i morgen, i Arlington, Texas, hvor også hans mor og bror er stedt til hvile. En hyllestkonsert vil bli avholdt samme kveld på spillestedet Bomb Factory i Dallas.


ANNONCE