Nyhet

Johnny Marr: — Vi er ikke kompiser

GAFFA.no - alt om musikk.

Johnny Marr tar avstand fra sin tidligere The Smiths-kollega i nytt intervju.

Det faktum at forholdet mellom gitaristen og vokalisten i det ikoniske 80-tallsbandet The Smiths ikke har vært det beste etter bandets oppløsning i 1987 har ikke akkurat vært en statshemmelighet.

Etter Morrissey sine stadig mer kontroversielle utspill i intervjuer og gjennom egne kanaler den siste tiden, har Johnny Marr måtte tåle mange spørsmål fra pressen om forholdet hans til mannen, som han skrev udødelige klassikere som Heaven Knows I'm Miserable Now og There Is A Light That Never Goes Out med.


LES OGSÅ: The Smashing Pumpkins til Europa.

Under et nytt intervju med avisen The Independent ble Marr blant annet spurt om grunnen til at han ikke hadde snakket noe særlig ut om oppløsningen av The Smiths eller kritisert Morrissey offentlig handlet om at de to «fortsatt var kompiser».

— Jeg ville ikke sagt det, nei. Nei, nei, nei. Vi er ikke kompiser. Vi er bare veldig forskjellige. Men vi var alltid veldig forskjellige mennesker. Men alle vet det. Alle vet alt de trenger å vite, svarte Marr.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Johnny Marr slapp denne uka albumet Call The Comet, hans tredje soloalbum i rekken. Morrissey var albumaktuell i fjor høst med Low In High School, som ble anmeldt til tre stjerner her i GAFFA.


— Morrissey lever stadig på sin fortid som vokalist i The Smiths, og er ikke i nærheten av å tangere sine toppnoteringer fra solokarrieren med sitt 11. studioalbum, konkluderte GAFFAs Per Henrik Arnesen i sin bedømmelse av albumet.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Phoenix på Bergenfest.

The Smiths var aktive i perioden 1982 til 1987, og rakk å slippe fire studioalbum; debutalbumet The Smiths (1984), oppfølgeren Meat Is Murder (1985), klassikeren The Queen Is Dead (1986) og svanesangen Strangeways, Here We Come (1987).


ANNONCE