Nyhet

Holy Krabby Patties!

GAFFA.no - alt om musikk.

Svamper + Lepper = Sant! Det psykedeliske rockebandet The Flaming Lips deler demolåt fra den Tony Award-vinnende musikalen om Svampebob Firkant.

Bandet har delt sin originale demo-innspilling av låta Tomorrow Is, deres bidrag til musikalen «Spongebob Squarepants The Broadway Musical» som kom til liv på scenen i desember i fjor.

Det skriver Pitchfork.


Wayne Coyne & Co sin versjon heter We Only Have Tomorrow, som i musikalversjonen er en mørk og dystopisk låt, men allikevel ekstremt oppløftende og optimistisk på samme tid.

LES OGSÅ: Foo Fighters-fansen bekymret for Dave Grohl.

Budskapet om at Bikinibunnens innbyggere skal gjøre sitt beste til tross for at jordas ende er nær, er i god tråd med de flammende leppers kreative, og samtidig noe absurde, lydbilde og tekstunivers. Hør deres versjon nedenfor.


Artikkelen fortsetter under videoen.

The Flaming Lips er for øyeblikket på turné i USA, men skal besøke noe få utvalgte europeiske storbyer på sensommeren og høsten. De er i tillegg til dette aktuelle med en samleplate og den mai-lanserte podcasten «Sorcerer's Orphan».


LES OGSÅ: Anmeldelse av Sigrid på Bergenfest.

Dette er ikke første gangen gruppa har dyppet tærne i Kong Neptun sitt våte rike. Se den maritime og slimete musikkvideoen til låta Spongebob & Patrick Confront The Psychic Wall of Energy, om barter, to bestevenner og psykiske energivegger her.

«It's Hip! It's Coral!», som Mr. Krabs ville sagt. Ellerno.


ANNONCE