Nyhet

Hiphop-stjernen Cardi B gift i all hemmelighet

GAFFA.no - alt om musikk.

Cardi B har vært en gift kvinne de siste ni månedene.

— Det er så mange øyeblikk som jeg deler med verden, og så er det de øyeblikkene jeg ønsker å holde for meg selv. Å bli gift var et av de øyeblikkene!

Det var nettstedet TMZ som kunne avsløre giftermålet, som skjedde i all hemmelighet for ni måneder siden – og det samme dag som kjæresten Offset fra raptrioen Migos fridde.


TMZ trykket en kopi av ekteskapspapirene mandag, noe som later til å ha irritert Cardi B – som skriver på Twitter:

— Derfor kalte jeg albumet mitt Invasion Of Privacy, fordi folk gjør det meste for å snuse i livet ditt.

LES OGSÅ: Ennio Morricone annonsert til Norge – «for første og siste gang».


Kanskje har Cardi B glemt at hun slo gjennom som internettkjendis takket være Instagram, før hun entret VH-1-realityen «Love & Hip-Hop: New York». Hun følger imidlertid opp med en forklaring på hemmeligholodet: At forholdet var så nytt - med brudd og gjenforeninger - og at begge parter «måtte vokse opp mye».

Artikkelen fortsetter under videoen.


— Vi var så forelsket at vi ikke ønsket å miste hverandre. En morgen i september våknet vi og bestemte oss for å gifte oss. Vi fant noen til å gjøre det. Jeg sa «ja» uten kjole, makeup og ring, skriver Cardi B.

«A hip hop love story»

At Offset en måned etter giftermålet fridde til henne på konsertscenen i Philadelphia, skyldes ifølge hans nybakte kone dette:


— Jeg setter pris på og elsker ektemannen min høyt for at han fremdeles ville jeg skulle ha det spesielle øyeblikket som alle jenter drømmer om.

LES OGSÅ: Slottsfjell nedskalerer etter labert billettsalg.

I karakteristisk stil føyer Cardi B til denne slutten på offentliggjøringen sin:


— Nå kan dere små nysgjerrige drittsekker i det minste ikke slutte å si at jeg får barn utenfor ekteskap.

Nå er Cardi B høygravid med deres felles barn, noe som førte til at sommeren Europa-turné – der Norge var plottet inn – ble avlyst. Nå pryder paret forsiden av Rolling Stone – i anledning et stort intervju med tittelen «a hip hop love story».

(©NTB)


ANNONCE