Nyhet

Cher med overraskende uttalelse om premiereklare «The Cher Show»

GAFFA.no - alt om musikk.

— Jeg burde ikke si dette, men jeg bryr meg ikke.

Superstjernen er ambivalent etter å ha sett en tidlig utgave av en ny musikal basert på hennes liv og låter. «The Cher Show» skal treffe prestisjetunge Broadway i New York senere i 2018, etter prøveforestillinger og premiere i Chicago denne måneden.

Cher har selv vært til stede i salen og sett en av disse forestillingene.


LES OGSÅ: P3s musikksjef takker for seg.

Overfor avisen Chicago Tribune kommer hun med en noe oppsiktsvekkende uttalelse: 

— Den trenger mer arbeid... Jeg burde ikke si dette, men jeg bryr meg ikke, sier stjernen bare dager før den offisielle premieren.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Musikalen tar ifølge avisa for seg Chers massive låtkatalog, men også hennes liv fra barndom til popstjernestatus, med fokus på hennes kjærlighetsliv og tidligere ektemenn som Sonny Bono og Gregg Allman, samt eks-kjæresten Robert Camilletti.


Til tross for den oppsiktsvekkende uttalelsen legger Cher i intervjuet også vekt på at det er talentfulle skuespillere og sangere som medvirker i «The Cher Show»

— Noen deler er virkelig fantastiske, men vi må jobbe med andre deler. På mange måter er showet bedre enn jeg trodde det kom til å være. Det var ikke et eneste øyeblikk hvor jeg ønsket å klore øynene mine ut.

LES OGSÅ: Derfor boikotter GAFFA Eminem og Bruno Mars.


72-åringen har ifølge avisen hatt mye å si for produksjonen av musikalen, og har etter eget utsagn pushet produsentene til å være så ærlige som mulig med hvordan de fremstiller hennes liv på scenen.

ANNONCE