Nyhet

Bekrefter at Avicii ble begravet fredag

GAFFA.no - alt om musikk.

Tim Bergling, kjent som artisten Avicii, ble begravet sist fredag i en privat seremoni på Skogskyrkogården i Stockholm.

Det bekreftet Aviciis presseansvarlige, Ebba Lindqvist, i en uttalelse tirsdag etter at flere utenlandske medier har rapportert at bisettelsen skjedde i helgen.

— Til stede var familie og de nærmeste vennene, het det videre fra Lindqvist ifølge TT.


LES OGSÅ: Anmeldelse av Father John Misty-konserten.

Avicii-vennen Jesse Waits delte søndag en bildeserie på Instagram, der første viste et gravferdsprogram med teksten «Tim Bergling 1989 - 2018», med et halvveis transparent notesystem trykket på forsiden.

Artikkelen fortsetter under bildet.


 

 

Et innlegg delt av Jesse Waits (@jessecwaits)


Lørdag var familien hans tilstede da hesten D'Avicii ble overlevert til det kongelige slottet i Stockholm og vaktstyrken kalt den «beridna högvakten». Hestene til det svenske forsvarets vaktstyrke eies av en privat organisasjon, og navneforslaget ble stemt frem av flere tusen svensker.

Under den høytidelige hesteoverleveringen var Berglings foreldre Klas Bergling og Anki Lidén samt broren Anton Körberg tilstede. Klas Bergling fulgte selv med den fuksrøde hesten inn på slottsplassen.

LES OGSÅ: Netflix med hiphop-prosjekt.


— Det var fint, sa en merkbart rørt mamma Anki ifølge Expressen etter hesteseremonien, som var åpen for allmennheten og der den avdøde sønnen også ble hyllet. Blant annet spilte Livgardets Dragonmusikkår hans sang Hey Brother. Seremonien ligger ute på nett.

(©NTB)

ANNONCE