Nyhet

Avbrøt konserten to ganger - nå forteller han hvorfor

GAFFA.no - alt om musikk.

Ed Sheeran har fått mye oppmerksomhet i sosiale medier og musikkpressen etter at han nylig måtte avbryte en konsert foran 60.000 publikummere to ganger - for å gå på toalettet.

Popstjernen som opptrådte i Cardiff lørdag har nå snakket ut om hendelsen på det britiske talkshowet «The Big Narstie Show» på Channel 4.

— Jeg var der, jeg spilte, jeg sang - men det ble verre og verre; du vet når du begynner å svette? Problemet er, siden jeg spiller alene kan jeg ikke bare be bandet spille videre. Så jeg måtte bokstavelig talt legge fra meg gitaren og be publikum holde praten i gang, fortalte Sheeran.


Han la til at han drikker mye vann før konsertene sine og at det vanligvis svettes ut grunnet alt adrenalinet som pumper i forbindelse med en opptreden. Men altså ikke denne gangen.

LES OGSÅ: Fryktet heroinoverdosen var slutten for Foo Fighters.

Selv om noen fans har uttrykt skuffelse på Twitter over at Sheeran ikke fikk fullført fremførelsen av hitlåten Photograph grunnet det andre toalettbesøket under konserten, har de fleste tatt opptrinnet med godt humør.


Artikkelen fortsetter under videoen.

— Må man så må man. Jeg tenkte det var bedre å avbryte konserten var langt bedre enn å få bilde i avisen dagen etter, la en lattermild Sheeran til.


Selv om den 27 år gamle popstjernen aldri har stoppet en konsert grunnet akutte toalettbesøk før, har han tidligere uttalt over for den australske radiokanalen Nova at han en gang hadde «en toalettrelatert ulykke» på scenen, men likevel fullførte konserten.

LES OGSÅ: — Eminems arv er umulig å rokke ved.

Ifølge Entertainment Tonight tok Sheeran sjansen på å slippe en fis, noe han angret raskt på...


ANNONCE