Nyhet

Ariana Grande snakker ut om angstlidelse

GAFFA.no - alt om musikk.

Ariana Grande sier at hun slet med PTSD etter terrorangrepet mot Manchester-konserten hennes i fjor – men at det er vanskelig å snakke om.

Hun erfarte posttraumatisk stressyndrom i etterkant, sier hun til britiske Vogue, der hun pryder forsiden med tittelen «Året som forandret alt».

— Ja, det er ekte. Jeg kjente familiene og fansen min, og alle der opplevde en enorm mengde av det samme. Det er tøft å snakke om det fordi så mange mennesker lider et så alvorlig, enormt tap … jeg føler det som om jeg ikke engang burde snakke om min egen erfaring – som at jeg ikke burde si noe, sier Ariana Grande i intervjuet, ifølge The Guardian.

LES OGSÅ: Øyafestivalens program er komplett - legendarisk gruppe tilføyet plakaten.

— Jeg tror aldri jeg vil vite hvordan jeg skal kunne snakke om dette og ikke gråte.

Alvorlig etter turnéen i fjor

Hun legger ikke skjul på at hun i lang tid har slitt med angst.

— Jeg har alltid slitt med angst. Jeg har aldri virkelig snakket om det, fordi jeg har tenkt at alle andre hadde det samme. Men da jeg kom hjem fra turnéen (i september i fjor), var det så alvorlig som det noensinne har vært. Angsten min har angst, sier Grande.

LES OGSÅ: Hun reddet Greni lørdag kveld.

Nylig tatoverte hun inn en arbeiderbie bak øre, symbolet for industribyen Manchester som etter terrorangrepet er blitt et symbol for styrke og solidaritet.

Ariana Grande slipper sitt nye album Sweetener denne sommeren.

(©NTB)

ANNONCE