Nyhet

Sjokkerte Arctic Monkeys-fans: — Vet ikke hvordan jeg skal komme meg gjennom dette

GAFFA.no - alt om musikk.

Det er ikke urimelig å anta at det blir en ny underskriftskampanje.

Tidligere i år skrev vi hvordan en rekke Arctic Monkeys-fans var sterkt imot Alex Turners stilskifte

Da hadde nemlig frontmannen i det Øyafestivalen-aktuelle bandet anlagt skjegg. Fansen var så imot det at det ble startet en underskriftskampanje mot hans forsøk på å anlegge helskjegg. Under tittelen «Banish The Beard» satte Eabha Lynn, som tydeligvis foretrekker en glattbarbert Turner, opp en Change.org-kampanje.

— Alex Turner, den kritikerroste vokalisten i Arctic Monkey, hadde muligheten til å eldes som fin vin. Alt gikk galt da han bestemte seg for å gro et skjegg, skrev Lynn i den medfølgende teksten og uttrykte bekymring for at stemmen til Turner skulle drukne bak skjegget under bandets kommende konserter.

LES OGSÅ: Den raskest-selgende vinylen på 25 år i Storbritannia.

Vokalisten responderte etter hvert på det noe utradisjonelle oppropet fra fansen. I et intervju med det tyske magasinet Intro svarte han følgende da underskriftskampanjen ble tatt opp:

— Var det en underskriftskampanje? Det ante jeg ikke. Men det morer meg. Det er virkelig galskap at noen er så interesserte i hårfrisyrer og greier.

Nå har Alex Turner klippet seg

Det er derfor ikke usannsynlig at fansen er opptatt av følgende nyhet: Alex Turner har klippet seg. Helt kort. Sjokkerte fans har allerede begynt å reagere på sosiale medier, og saker om den nye hårsveisen er det mange av på nettet allerede.

Bildet nedenfor ble lagt ut på Twitter av «The Late Show» tidligere i dag.

— Jeg vet ikke hvordan jeg skal komme meg gjennom dette, skriver en Twitter-bruker.

— Dette påvirker meg mer enn jeg hadde trodd, skriver en annen.

Artikkelen fortsetter under Twitter-innlegget.

Arctic Monkeys slapp nytt album i mai i år. Tranquility Base Hotel & Casino er oppfølgeren til 2013-utgivelsen AM og er bandets sjette studioalbum. Ellers inkluderer albumlisten Whatever People Say I Am, That's What I'm Not (2006), Favourite Worst Nightmare (2007), Humbug (2009) og Suck It And See (2011).

LES OGSÅ: Anmeldelse fra Slottsfjell: «Jeg synes synd på publikum og arrangørene».

Onsdag 8. august spiller Arctic Monkeys på Øyafestivalen i Oslo.

ANNONCE