Nyhet

Ryktene om en stor Drake-overraskelse søndag kveld svirrer

GAFFA.no - alt om musikk.

Skal angivelig overraske britiske fans på festival.

I kveld er det siste dag på den store Wireless-festivalen i England. Giggs og DJ Khaled skal etter planen runde av hele festivalen, men ifølge The Sun kan publikum forvente enda mer av konserten enn de to stjernene.

En kilde nær artistene har nemlig uttalt overfor avisen at Drake (bildet), som allerede er i London i forbindelse med en OVO-fest vil bli med på scenen under konserten til Giggs og DJ Khaled, og dermed servere festivalgjestene foran hovedscenen den første opptredenen sin etter utgivelsen av Scorpion.


— Med 50.000 musikkfans til stede vil det være det perfekte stedet for ham å vise frem albumet og takke fansen for støtten, sier kilder til avisen.

LES OGSÅ: Avslutningskonserten på Roskilde avlyst etter fallulykke.

Drake slo nylig rekorden fra sitt album More Life (2017) for den mest strømmede dagen i hitlistenes historie både på Apple Music og Spotify med utgivelsen av Scorpion.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Det er likevel ikke alle som er strålende fornøyde med rapperens dominans. En Spotify-kunde forlangte å få tilbake pengene for sitt strømmeabonnement etter det vedkommende mente var overdreven annonsering for Drake-albumet fra strømmetjenesten.


LES OGSÅ: 123 personer tatt med narkotika ved musikkfestival.

Årets Wireless Festival kunne i tillegg til Giggs og DJ Khaled by på sterke hiphop-navn som Stavern- og Findings-aktuelle Post Malone, Stormzy, Wiley og Big Shaq.

ANNONCE